ПОЗНАЙОМТЕСЬ ІЗ ДИЗАЙНОМ PLOOM

Представляємо Ploom - де технології зустрічаються зі стилем

10:10 AM - 01.05.2024

Якщо ви дорослий курець і шукаєте альтернативний спосіб насолоджуватися тютюном вдома, в дорозі, на роботі, в компанії друзів, тоді Ploom - це відмінний вибір для вас.

Ploom використовує новітню технологію нагрівання тютюну, даючи можливість отримати виняткові враження від куріння, позбавляя водночас від таких неприємних речей, як тютюновий запах, дим і попіл.

Цей пристрій точно для вас, якщо ви замислювались над тим, щоб: 

 

  • Поцілувати кохану людину без необхідності попередньо чистити зуби; 
  • Проводити більше часу з друзями, не виходячи з приміщення, щоб покурити; 
  • Зберегти ваш одяг свіжим.

Спершу трошки про технології

Ploom X Advanced використовує інноваційну технологію нагрівання і працює виключно з тютюновими стіками Sobranie. В Ploom немає горіння, а це означає, що ви можете насолоджуватися насиченим смаком тютюну, без диму та попелу.

На відміну від інших брендів, Ploom нагріває стіки ззовні (а не зсередини) за допомогою технології HeatFlow. Стік ніколи не контактує з нагрівальним елементом, і практично не обвуглюється. Більше того, процес нагрівання створює приємний аромат підсмаженого тютюну і не залишає попелу, тож ви можете назавжди попрощатися з потребою в попільничці.

З HeatFlow немає диму і лише трохи тютюнових відходів - Ploom X Advanced розроблений так, щоб звести очищення пристрою до мінімуму, тобто лише один раз на пачку стіків. Це означає, що ви можете вільно насолоджуватися справжнім тютюновим смаком, де б ви не були - вдома, на роботі чи деінде.

Ploom X Advanced не лише технологічний, але й дуже ергономічний та стильний пристрій. Виконаний у формі камінчика, Ploom X Advanced ідеально лягає в долоню, а ряд доступних кольорів, разом зі змінними панелями у 10 відтінках, дозволять вам стилізувати свій Ploom X Advanced під ваш настрій та події - від гламурної вечірки до спокійного вечора вдома.

Якщо цієї інформаціі недостатньо, то цей блог допоможе вам дізнатися більше про дизайн Ploom та технологію HeatFlow.

Як використовувати Ploom X Advanced

Пристрій Ploom X Advanced  – інтуітивно зрозумілий і простий у використанні. Технологія IntuiTouch робить керування безкнопочним. Все відбувається дуже швидко: відсуньте кришку Ploom X Advanced, вставте стік і доторкніться до нього, щоб почати - він нагрівається всього за 25 секунд.

Після цього ви можете насолоджуватися своїми звичними ритуалами, відкриваючи для себе абсолютно новий смак тютюну, який є непомітним і більш турботливим до оточуючих вас людей. Це також означає, що вам більше не знадобиться освіжувач повітря в кожній кімнаті.

Ваш Ploom X Advanced залишається активним протягом п'яти хвилин, тож ви можете зробити стільки затяжок, скільки забажаєте, і все це без необхідності відкривати вікна, що особливо цінно, коли на вулиці мороз. А завдяки тому, що пристрій забезпечує до 22 сеансів на одній зарядці, ви можете вирушати з ним в дорогу, куди би не скерував вас ваш табачний настрій.

Готові спробувати Ploom X Advanced? Ми доставимо Ploom X Advanced до ваших дверей, щоб ви змогли відкрити для себе найновіші можливості тютюнової насолоди, не виходячи з дому.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення