Альтернативи курінню: нагрітий тютюн або електронні рідини

11:30 AM - 01.05.2024

Дізнайтеся про різницю між тютюновими стіками та електронними рідинами

Розвиток технологій кардинально змінює наше повсякденне життя. Не дивно, що в світлі цих змін змінюються і способи куріння. Продукти, які можуть забезпечити відчуття, схожі на куріння звичайних сигарет, але при цьому знижують потенційний ризик¹, вже понад 50 років перебувають в центрі уваги досліджень та розробок.

Сьогодні у вас є можливість вибору. Якщо ви ще не визначилися з вподобаннями між традиційними сигаретами, електронними рідинами, нагрітим тютюном або іншими альтернативами, дозвольте нам допомогти вам з цим.

Яка різниця між розігрітим тютюном і електронними рідинами?

Нагрівальні тютюнові пристрої та електронні сигарети є абсолютно різними альтернативними підходами до куріння.

У той час як компанія Ploom відмовилася від процесу горіння, замінивши його унікальною технологією HeatFlow, яка нагріває тютюнові стіки, а не згоряє їх, електронні сигарети працюють на електронних рідинах, що не містять тютюну.

Що таке електронні рідини?

Електронні рідини, які іноді називають електронним соком або соком для вейпа, працюють з електронними сигаретами. До їх складу входять такі інгредієнти, як рослинний гліцерин, пропіленгліколь і ароматизатори.

Спільним для всіх електронних сигарет є розпилювач, що містить джерело тепла та гніт, який переносить електронну рідину. Коли ви вдихаєте електронну сигарету, рідина нагрівається приблизно до 100°C і перетворюється на пару, яку ви вдихаєте – цей процес породив відомий тепер термін вейпінг.

А що таке тютюнові стіки?

Тютюнові стіки виглядають знайомо. У них також є фільтр, суміш тютюну та паперова обгортка, але на цьому схожість закінчується. На відміну від традиційних сигарет,  під час використання Ploom X Advanced вам не треба завжди мати при собі сірники або запальничку. 
Стіки Sobranie є ексклюзивною розробкою Ploom. Кожен крок, від насіння до стіку, був розроблений для того, щоб подарувати вам сучасний тютюновий аромат, завдяки нашій фірмовій суміші ActivBlend з додаванням тютюнової пластинки.

Ви відчуєте різницю, коли вставите стік Sobranie у свій Ploom X Advanced. Одним натисканням кнопки унікальна технологія HeatFlow нагріває стік до 316°C, щоб розкрити справжній аромат тютюну, від першої затяжки до останньої.

Різні смаки тютюнових стіків

Наш фірмовий процес ActivBlend із додаванням тютюнової пластини був створений спеціально для роботи з інноваційною технологією HeatFlow у Ploom X Advanced. Результатом є ширший діапазон насичених і смажених смаків і винятковий смак тютюну.

В асортименті стіків Sobranie представлені 5 виразних ароматів, з різними відтінками. Ви можете знайти свій улюблений для щоденної насолоди, або комбінувати їх, відповідно до свого настрою.

Чи розігрітий тютюн кращий за електронні рідини?

Якщо ви хочете дізнатися, чи підходить вам нагрітий тютюн, це дуже просто зробити за допомогою послуги прокату Ploom. Ми доставимо вам новий Ploom X Advanced прямо додому, щоб ви могли спокійно його випробувати у зручний для вас час. А коли ви зареєструєте свій Ploom X Advanced онлайн, наш персональний консультант Ploom Care відповість на всі ваші питання. Не пропустіть цю можливість і перейдіть на цю сторінку, щоб почати ваш пробний період вже сьогодні.

Скорочення на 90-95% в середньому по 9 токсичних речовинах*

¹ Ploom X — наш інноваційний пристрій нагрівання тютюну, який, на нашу думку, має великий потенціал як продукт із меншим ризиком порівняно з курінням сигарет.

Ploom X демонструє в середньому 90-95% зниження рівнів 9 компонентів, рекомендованих Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) для зменшення сигаретного диму.

Важливо: це не означає, що використання Ploom X Advanced є безпечним або усуває ризики для здоров’я чи залежності, пов’язані із вживанням тютюну. Жоден тютюновий виріб не є безпечним.

** На основі наявних даних машинних вимірювань, що порівнюють 9 шкідливих компонентів, рекомендованих ВООЗ для зменшення сигаретного диму, виміряних у диму стандартної еталонної сигарети (1R6F) і пари від Ploom X.

² Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює інтенсивність тютюнового запаху сигаретного диму та пари від репрезентативних зразків нагрітих тютюнових паличок Ploom X.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення