ЧИ МОЖЕ НАГРІТИЙ ТЮТЮН ЗАОЩАДИТИ ГРОШІ?

Чи можете ви заощадити гроші, вживаючи нагрітий тютюн?

11:40 AM - 01.05.2024

Чи заощадить вам гроші зміна вашого досвіду куріння?

Якщо ви дорослий курець, то є хороша новина: перехід на Ploom X Advanced може зекономити вам гроші. Звісно, все залежить від того, яким методам куріння ви віддаєте перевагу. Крім того, завдяки унікальній технології HeatFlow, ви зможете продовжувати насолоджуватися багатим смаком справжнього тютюну, оскільки кожен стік Sobranie містить нашу фірмову суміш ActivBlend.

Що таке розігрітий тютюн?

Розігрітий тютюн - це сучасний спосіб насолоджуватися тютюном, без диму і попелу та з меншим тютюновим запахом¹.  Це відбувається завдяки новітній технології HeatFlow, що лежить в основі пристроя Ploom X Advanced,  і завдяки якій Ploom не спалює тютюн, а нагріває його. 

Давайте розглянемо технологію всередині вашого Ploom X Advanced

Усередині кожного пристрою Ploom X Advanced знаходиться овальний нагрівний скляний стакан з нержавіючої сталі. Завдяки оточуючому його вакууму, він підтримує постійну температуру у 320°C, що є оптимальною для повного розкриття насиченого смаку тютюну.

Ploom X Advanced зручний та інтуїтивно зрозумілий у використанні: для його роботи не потрібні сірники, запальнички або попільнички, а одного заряду вистачає на 20 сесій. Кожна сесія нагрівання триває до п'яти хвилин, і ви можете насолодитися стількома затяжками, скільки забажаєте. Благодаря використанню високоякісних компонентів та відсутності рухомих деталей, ваш Ploom X Advanced легко очищається в будь-якому місці, чи то вдома, на роботі чи на зустрічі з друзями.

Ціна розігрітого тютюну

Ви шукаєте альтернативу курінню та думаєте, чи можна заощадити гроші за допомогою розігрітого тютюну? Ми полегшили відповідь за допомогою калькулятора економії куріння Ploom X Advanced.

Все, що вам потрібно зробити, це відповісти на два запитання. Скільки ви платите за пачку традиційних сигарет і скільки ви викурюєте на день? Онлайн-калькулятор економії куріння Ploom зробить все інше, надаючи вам швидке та просте порівняння вартості розігрітого тютюну.

Переваги розігрітого тютюну

Не тільки гроші, заощаджені від відмови від куріння, спонукають дорослих курців зробити рішучий крок назустріч Ploom X Advanced. Існує безліч інших переваг, які роблять відповідь на питання про ціну куріння порівняно з розігрітим тютюном більше, ніж про пенні та фунти. [ОНОВЛЕННЯ ДЛЯ РИНКОВОЇ ВАЛЮТИ]

З Ploom X Advanced ви можете насолоджуватися унікальним досвідом куріння нагрітого тютюну без неприємного запаху диму. З Ploom X Advanced ви одразу помітите, що на вашому одязі залишається менше запаху тютюнового диму, ніж від куріння².

І інші також оцінять відмінності, як-от менше безладу та той факт, що використання Ploom X Advanced має менший негативний вплив на якість повітря в приміщенні порівняно з курінням³, тож ви можете залишатися на місці та насолоджуватися всіма плітками після вечері, не виходячи звідти. посеред кумедної історії.

Це робить Ploom X Advanced гарячим тютюновим досвідом, якому можна посміхнутися.
¹ Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює інтенсивність тютюнового запаху сигаретного диму та пари від репрезентативних зразків тютюнових стіків із підігрівом Ploom X Advanced.

²Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює запах і гедонічну інтенсивність сигаретного диму та пари з репрезентативних зразків тютюнових стіків Ploom X Advanced.

³ На основі даних JTI, що порівнюють присутність вибраних компонентів у повітрі приміщення після використання Ploom X Advanced і після куріння сигарет за однакових умов.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення