РОЗШИРЕНА ПРОБНА ВЕРСІЯ

Отримайте розширену пробну версію Ploom сьогодні

12:20 AM - 01.05.2024

Спробуйте пристрій нагрівання тютюну Ploom

Завдяки Ploom X Advanced та його унікальній технології HeatFlow ми вилучили дим із "куріння", створивши тютюн Ploom X Advanced. Це означає, що дорослі курці можуть насолоджуватися насиченим смаком тютюну без диму та попелу, а також з меншим тютюновим запахом¹.

Ploom X Advanced - це пристрій для нагрівання тютюну, який дарує справжню насолоду від тютюну в сучасному виконанні. Витончений дизайн робить Ploom X Advanced одночасно стильним і непомітним, адже він акуратно поміщається у вашій долоні. А безкнопочне управління IntuiTouch робить її простою у використанні.

Як дорослий курець, ви можете краще познайомитися з нагрітим тютюном, взявши розширену пробну версію Ploom X Advanced. Це ваш шанс відчути на собі його стильний зовнішній вигляд і дізнатися, як ексклюзивна технологія, захована всередині, може вплинути на ваші враження від тютюну.

Якщо ви ще не готові зробити цей крок, ви завжди можете дізнатися більше, ознайомившись з матеріалом "Представляємо Ploom - де технологія поєднується зі стилем". Це саме те, що вам потрібно.

Чи не настав час спробувати нагрітий тютюн?

Якщо ви дорослий курець або вейпер і хочете дізнатися, чи підходить вам нагрітий тютюн, то розширена пробна версія Ploom - це спосіб перевірити це. Попрощайтеся з димом і попелом і привітайте інноваційну технологію Ploom X Advanced, яка забезпечує справжній смак тютюну.

Ви поринете у подорож у насолоду від тютюну, яка супроводжується мінімальним безладом та цілою низкою інших переваг, серед яких - зменшення на 90-95% вмісту 9 токсичних речовин².

Ploom X Advanced виділяє менше тютюнового запаху1, що робить його більш придатним для використання в приміщенні, ніж сигарети, і менш нав'язливим для тих, хто вас оточує. Це означає, що ви можете насолоджуватися звичними тютюновими процедурами в приміщенні за будь-якої погоди. Не потрібно закутуватися для зимової прогулянки в саду, адже ви нікому не заважатимете

Як працює пробна версія Ploom Extended?³

У комплекті Ploom X Advanced ви знайдете все, що вам потрібно, щоб зробити ваші перші кроки у світ розігрітого тютюну. пристрій поставляється з розширеним дизайном Ploom X на ваш вибір – виберіть Champagne Gold, Classic Black, Slate Grey, Silver або Blue – кабель для заряджання та інструмент для чищення. Ми також надішлемо вам п’ять найпопулярніших смаків тютюнових стіків Sobranie, щоб ви обрали свій особистий фаворит⁴.

Ми доставимо ваш Ploom X Advanced прямо до ваших дверей, щоб ви могли спробувати розігрітий тютюн, не виходячи з дому. Ми зробимо попередню авторизацію вашої платіжної картки, перш ніж опублікувати вам Ploom X Advanced — будьте впевнені, що з вас буде стягнуто плату, лише якщо ви вирішите зберегти її.

Ваша розширена пробна пропозиція Ploom починає діяти через п’ять днів після того, як ми надішлемо вам ваш пристрій. Таким чином, ви отримуєте цілих 14 днів, щоб оцінити простоту та зручність тютюну з підігрівом Ploom X Advanced.

Все, що вам потрібно зробити, коли прийде ваш Ploom X Advanced, це витратити дві хвилини, щоб зареєструвати свій пристрій в Інтернеті - тоді ви вже готові і можете поводитися з ним, як зі своїм власним.

Хороша новина полягає в тому, що ви можете залишити свій Ploom X Advanced у будь-який момент протягом 14-денної розширеної пробної версії – просто повідомте нам, що ви хочете зробити його своїм, і ми стягнемо плату з вашої попередньо зареєстрованої картки. Якщо ви вирішите, що це не для вас, ви можете повернути свій Ploom X Advanced без запитань.

Якщо ви готові змінити свій спосіб насолоди тютюном, зареєструйтесь на розширену пробну версію Ploom сьогодні.
¹ Порівняння з курінням сигарет. На основі тестування сенсорної панелі, що порівнює інтенсивність тютюнового запаху сигаретного диму та пари від репрезентативних зразків тютюнових стіків із підігрівом Ploom X Advanced.

² Ploom X Advanced — це наш інноваційний пристрій нагрівання тютюну, який, на нашу думку, має великий потенціал як продукт із зниженим ризиком порівняно з курінням сигарет.

Ploom X Advanced демонструє в середньому 90-95% зниження рівнів 9 компонентів, рекомендованих Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) для зменшення сигаретного диму.

Важливо: це не означає, що використання Ploom X Advanced є безпечним або усуває ризики для здоров’я чи залежності, пов’язані із вживанням тютюну. Жоден тютюновий виріб не є безпечним.

* На основі доступних даних, отриманих машиною, що порівнюють 9 шкідливих компонентів, рекомендованих ВООЗ для зменшення сигаретного диму, виміряних у диму стандартної еталонної сигарети (1R6F) і пари від Ploom X Advanced.

³ Копія цієї статті блогу є глобальною. Оскільки механізм розширеної пробної програми може відрізнятися від одного ринку до іншого, копію може знадобитися налаштувати відповідно до місцевих особливостей.

⁴ Оскільки юридичне законодавство може не дозволяти продавати або надсилати стіки онлайн, ринки можуть захотіти адаптувати цей параграф і додати посилання на інструмент пошуку магазинів, якщо він доступний, щоб споживачі знали, де взяти стіки.

Переглянути всі статті блогу

Наші останні новини та оновлення